Bent u klaar voor de Cloud?

Quick Fix | Testing & Feedback | Fast Return

Online backup

Backup via Internet heeft zijn nut en betrouwbaarheid inmiddels ruim bewezen. Met onze online backup is het mogelijk om uw backups dagelijks lokaal weg te schrijven.

Staat u er wel eens bij stil dat de data van uw bedrijf eigenlijk het belangrijkst is?

Indien u deze gegevens niet consequent veilig stelt maakt u uw bedrijf zeer kwetsbaar en zijn de verregaande gevolgen vaak niet te overzien.

Stelt u zich eens voor dat er door diefstal, brand, waterschade, virus, stroomstoring of een technisch mankement belangrijke gegevens verloren gaan, of uw huidige backup niet terug te lezen is of (oude) beschadigde gegevens bevatten. Dit zou een ramp zijn! Op zo’n moment is een goede backup van essentieel belang voor uw bedrijf.

Wanneer uw data weg is, hoeveel tijd en geld moet u investeren om “Back in Business” te zijn?

Om uw gegevens te beschermen dient u dagelijks een kopie van uw data te maken, een ‘back-up’ genaamd. Wat hierbij van belang is, is dat zowel de backup als het origineel beschikbaar moet zijn.

Zo is het maken van een backup op bijvoorbeeld een extra harddisk, waarbij u de oude backup steeds overschrijft met een recente versie niet zonder risico en biedt deze methode u onvoldoende bescherming tegen dataverlies. Als tijdens het maken van deze backup bijvoorbeeld een crash optreedt, loopt u kans dat u het origineel kwijt bent en zowel de oude als de nieuwe backup niet bruikbaar zijn. We vertrouwen simpelweg te veel op ons systeem.

Zeg eens eerlijk, maakt u stelselmatig een backup en controleert u regelmatig of u de backup terug kunt zetten?

Is uw tape backup leesbaar en gebruikt u de tapes niet te lang?

Bewaart u uw backup buiten uw pand? Wordt er dagelijks een backup gemaakt en is deze ook gecodeerd zodat wanneer de backup in verkeerde handen valt ‘ze’ er niets aan hebben?

Waarom u een backup moet versleutelen? Neem bijvoorbeeld het nieuwsbericht Backups versleutelen, een gewaarschuwd mens telt voor twee.
Als u dagelijks een backup maakt, heeft u het terugzetten van uw data al eens getest?

Herbie Computer Service biedt u het gemak en de zekerheid van online backup. U hoeft nooit meer te investeren in dure backupsoftware, tapes, tapestreamers en de tijd voor het maken en controleren van de backup.

Met een remote backup abonnement van Herbie Computer Service verloopt het maken van uw backup voortaan geheel automatisch. Uw backup wordt elke dag veilig gecodeerd opgeslagen in ons datacenter waar uw data altijd 24 uur per dag voor u beschikbaar is.

Externe werkplekken (server in de cloud)

Bedrijfsgegevens en applicaties zijn wereldwijd beschikbaar als u werkt in de cloud. Alle medewerkers kunnen dankzij hosted oplossingen overal optimaal presteren. Ook lokaal werken of een combinatie van beide kan wenselijk zijn. Herbie Computer Service is de business partner die begrijpt wat uw organisatie nodig heeft en biedt totaaloplossingen in een online werkomgeving.

Uw data zijn extreem goed beveiligd

Werken in de cloud heeft veel voordelen. Zo zijn uw data extreem goed beveiligd tegen calamiteiten zoals storingen, brand en ongewenste indringers. Veiliger kan niet. Ook is uw werkomgeving zeer stabiel dankzij continu professioneel onderhoud. Uw serverruimte is flexibel: hebt u meer nodig, dan huurt u per direct iets bij. De kosten van uw werkomgeving zijn vast, u weet altijd precies waar u aan toe bent. Bovendien is werken in de cloud snel. Dankzij de grote capaciteit van de verbinding met het datacenter van alle gebruikers, werken onze ICT-oplossingen in de cloud minstens zo snel als een lokale server of harde schijf.

Duurzaam en voordelig

Het datacenter van Herbie Computer Service maakt gebruik van verschillende duurzame energieoplossingen. Zo bespaart u aanzienlijk op energieverbruik, wat ten goede komt aan de carbon footprint van uw onderneming. De genoemde duurzame energieoplossingen in het externe datacenter zijn niet alleen goed voor het milieu, ze zijn ook goed voor uw portemonnee. Want met werken op ons externe datacenter besparen onze klanten gemiddeld dertig procent op hun kosten van elektriciteit.

Clouddiensten

Wij bieden een breed scala aan cloud communicatiediensten waaronder:

Online Werkplek

Microsoft Office 365

Microsoft Hosted Exchange

Skype for Business

Stap vandaag nog over op de cloud communicatiediensten. Het is ook mogelijk om de bestaande ICT-omgeving van uw organisatie te koppelen aan een back-up omgeving in een extern datacenter, de zogeheten hybride-oplossing. Herbie Computer Service verzorgt deze koppeling graag voor u. 

Get a Free Quote
 • Memory Upgrade
 • All Brands Repair
 • Virus/Spyware Removal
 • Battery Replacement
 • Mac Diagnostic Service
 • Mac Water Damage Repair
 • 30 Days Warranty
 • Memory Upgrade/Replacement
 • Water Damage Repair
 • Cracked hinges or Panels
 • LCD Screen Repair
 • Hard drive Repair
 • Water Damage Repair
 • Laptop LCD Screen Repair
You guys rock! Thank you for making it painless, pleasant and most of all hassle free! I wish I would have thought of it first. I am really satisfied with my first laptop service.

Maria Anderson

CFO, Tech NY
Ostrya did great job with fixing my laptop for a good price. I recommend any body with laptop problems, they will give you excellent service to all his customers.

John Smith

Manager, Tele Service